Share This Article
Kirtan Ki Hai Raat Lyrics by Jaya Kishori Ji
Kirtan Ki Hai Raat Jaya Kishori Ji Video
Kirtan Ki Hai Raat Lyrics in Hindi
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।
दरबार साँवरिया,
ऐसो सज्यो प्यारो,
दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया,
सगला खड़ा डीके,
हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी,
सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।
कीर्तन की है तैयारी,
कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता,
कीर्तन में आणे को,
घणी क्यूँ देर करो,
भजना सू थाणे,
भजना सू थाणे,
ओ बाबा आज रिझाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।
जो कुछ बण्यो म्हासु,
अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती,
होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो,
“नंदू” साँवरिया,
“नंदू” साँवरिया,
थारो दास पुराणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।
Kirtan Ki Hai Raat Lyrics in English
Kirtan Ki Hai Raat,
Baba Aaj Thane Aano Hai,
Thane Kol Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat.
Darbar Sanwariya,
Aiso Sajyo Pyaro,
Dayalu Aapko,
Seva Mein Sanwariya,
Sagla Khada Dike,
Hukum Bas Aapko,
Seva Mein Thaari,
Seva Mein Thaari,
Mhane Aaj Bich Jaano Hai,
Thane Kol Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat.
Kirtan Ki Hai Taiyaari,
Kirtan Kara Jamkar,
Prabhu Kyon Der Karo,
Vaadon Tharo Daata,
Kirtan Mein Aane Ko,
Ghani Kyon Der Karo,
Bhajana Su Thane,
Bhajana Su Thane,
O Baba Aaj Rijhaano Hai,
Thane Kol Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat.
Jo Kuchh Banyo Mhaasu,
Arpan Prabhu Saaro,
Prabhu Sveekar Karo,
Naadaan Su Galti,
Hoti Hi Aayi Hai,
Prabhu Mat Dhyaan Dharo,
“Nandu” Sanwariya,
“Nandu” Sanwariya,
Tharo Daas Puraano Hai,
Thane Kol Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat.
Kirtan Ki Hai Raat,
Baba Aaj Thane Aano Hai,
Thane Kol Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat.